Pure Garden | Architectuur | Totaalconcept | Zwembaden

ARCHITECTUUR | TOTAALCONCEPT | ZWEMBADEN

Over ons

Partnership met 30 jaar ervaring

In 1989 startte Geert Gabriels zijn bedrijf Tuinaanleg Gabriels op in het landelijke Herzele, zoon Tim werd het met de paplepel meegegeven en stapte na zijn schoolcarrière in 2014 mee in de zaak.

Kris Van Cauter startte in 1995 als tuinarchitect en tekende toen de prachtige ontwerpen voor Tuinaanleg Gabriels. Met samen meer dan 30 jaar ervaring was het in 2019 tijd de handen in elkaar te slaan en samen Pure Garden bv op te richten. Pure Garden bv is gevestigd in het Oost-Vlaamse Steenhuize, een deelgemeente van Herzele. Met onze 12 medewerkers staan wij gekend als een jong en dynamisch bedrijf met een totaalconcept van A tot Z.

Totaalprojecten met één aanspreekpunt! U kan bij ons terecht voor het ontwerp, de aanleg van oprit/gazon/beplanting, bijgebouwen, zwembaden, afsluitingen, onderhoud, ... Wij houden rekening met uw budget en stijl, maar ook met het onderhoudsgemak indien u zelf wil instaan voor het verzorgen van uw tuin.

We werken niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Zo onderhouden wij ook sport- en speelvelden en staan we garant voor het aanleggen en onderhouden van bedrijfshagen, bedrijfstuinen, …

Wil je ons graag beter leren kennen?