Pure Garden | Architectuur | Totaalconcept | Zwembaden

ARCHITECTUUR | TOTAALCONCEPT | ZWEMBADEN

Nieuwe tuin of update nodig?

Ontwerp

Persoonlijk advies

We bespreken samen uw ideeën en budget om uw droom te realiseren. Op deze manier creëren we samen uw eigen stukje vakantie waar u zich onmiddellijk thuis voelt.

Uw tuin op maat

We doen een grondige opmeting van uw tuin en verkennen samen de diverse mogelijkheden. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat uw beplanting, zwembad of bijgebouw perfect aansluit bij uw bestaande tuinsetting.

Grondplan of 3D voorontwerp

Door het gebruik van innovatieve virtuele rendering technieken, modelleren we uw droom zodat u een realistische weergave krijgt. Zo kan u op een gegronde manier feedback geven en met een gerust hart aan de werken starten.

Beplantingsplan

Met een uitgekiend beplantingsplan bepalen we volledig op maat de planten die de sfeer scheppen die u wil bereiken, rekening houdend met de grond en groeiomstandigheden van uw tuin. Met onze plantenkennis bezorgen wij u een ontwerp die uw tuin het hele jaar door laat stralen.

een terras, oprit of afsluiting nodig?

Aanleg

GRONDWERKEN EN (REGEN)PUTTEN

Bijna alle werken starten met grondwerken, afvoeren van grond of andere materialen, aanvoeren van grond, afgraven van de onderlaag van een oprit of terras, fundering van een bijgebouw of het uitgraven van een zwembad. Plaatsen van riolering, regenwaterput, septische put, ... Vraag gerust naar de mogelijkheden.

OPRITTEN & TERRASSEN

Wij helpen u bij het ontwerp en geven u advies bij de keuze van de gebruikte materialen, rekening houdend met de functionaliteit en onderhoudsvriendelijkheid.

AFSLUITINGEN

Afsluitingen in hout, aluminium, beton platen, draadafsluiting, ... Plaatsen van keerwanden om hoogte verschillen weg te werken. Behoud uw privacy door een draad- of houtenafsluiting. Samen kiezen we voor een afsluiting op uw maat en volgens uw wensen.

BEPLANTING

We gaan zorgzaam te werk om uw beplanting aan te leggen met zo weinig mogelijk ongemak voor u tijdens de werken. We verzorgen de aanleg van A tot Z zodat u onmiddellijk kan genieten van uw stukje rust.

Zwembaden op maat

Zwembaden

We kiezen voor de kwaliteitsvolle zwembaden van Flexline, een Belgische fabrikant met meer dan 20 jaar ervaring. Zo geniet u volop van een elegant zwembad waar duurzaamheid en energiezuinigheid centraal staan. Deze PPC zwembaden op maat kunnen in elke omgeving vakkundig geplaatst worden door ons team.

ADVIES EN ONTWERP

We overleggen met u het design. De afmetingen van het zwembad, de plaatsing van skimmers en verlichting, het soort trap, rolluikcompartiment en waterterras worden in samenspraak met u bepaald.

FABRICAGE

Het zwembad wordt volledig op maat uitgevoerd in de Belle Pools atelier met de beste materialen. Alle onderdelen worden zorgvuldig gemonteerd volgens de afgesproken specificatie.

PLAATSING

Het zwembad wordt kant en klaar getransporteerd. Ter plaatse wordt het zwembad op de juiste plaats gepositioneerd. Met onze kraan met reikwijdte 22 meter lukt dit ook op moeilijk te bereiken plaatsen.

VOORZIEN IN ONZE PPC ZWEMBADEN

Tinyhouse, poolhouse, carport of een ander gebouw?

Bijgebouwen

Zoekt u een perfect plaatsje om te genieten van uw tuin met vrienden en familie gedurende het hele jaar? Een multifunctionele ruimte in de tuin, een overkapping voor uw terras of een poolhouse voor uw zwembad? Onze houten bijgebouwen zijn oneindig inzetbaar en steeds op maat. Ze vormen een perfecte aanvulling voor uw tuin om volledig tot rust te komen.

ADVIES EN ONTWERP

We overleggen met u het design van a tot z. Indien gewenst zetten wij dit om in een 3D tekening zodat u een perfect beeld krijgt van uw toekomstig bijgebouw.

PLAATSING

Na productie kan u uiteraard rekenen op een perfecte uitvoering. Onze hoge kwaliteit en service zorgen ervoor dat u binnen een korte termijn zorgeloos kan genieten van het bijgebouw uit uw dromen.

Steeds genieten van een piekfijne tuin

Onderhoud

VAN A TOT Z

We zorgen voor het volledige onderhoud van uw tuin, zwembad, bijgebouw, ... Zo kan u zonder moeite volop genieten van uw eigen stukje vakantie.

HET HELE JAAR DOOR

We zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar door piekfijn uitziet. Daarnaast houden we u op de hoogte van mogelijke plagen en ziekten en behandelen uw tuin onmiddellijk wanneer dit een probleem zou zijn. Het hele jaar door steken wij de handen uit de mouwen zodat u zonder enige moeite volop kan genieten.