ZWEMBADEN op maat

ZWEMBADEN

We kiezen voor de kwaliteitsvolle zwembaden van Belle Pools, een Belgische fabrikant met meer dan 20 jaar ervaring. Zo geniet u volop van een elegant zwembad waar duurzaamheid en energiezuinigheid centraal staan. Deze PPC zwembaden op maat kunnen in elke omgeving vakkundig geplaatst worden door Pure Garden.

ADVIES EN ONTWERP

We overleggen met u het design. De afmetingen van het zwembad, de plaatsing van skimmers en verlichting, het soort trap, rolluikcompartiment en waterterras worden in samenspraak met u bepaald.

FABRICAGE

Het zwembad wordt volledig op maat uitgevoerd in de Belle Pools atelier met de beste materialen. Alle onderdelen worden zorgvuldig gemonteerd volgens de afgesproken specificatie.

PLAATSING

Het zwembad wordt kant en klaar getransporteerd. Ter plaatse wordt het zwembad op de juiste plaats gepositioneerd. Met onze kraan met reikwijdte 22 meter lukt dit ook op moeilijk te bereiken plaatsen.

VOORZIEN IN ONZE PPC ZWEMBADEN

Skimmers en inspuitmonden

Keuze uit verschillende soorten trappen

LED onderwaterverlichting

Waterterras

Jet Stream mogelijk

Geïntegreerd rolluikvak

Vraag advies

We denken met u mee vanaf de eerste stap in de realisatie van uw droom. Wij staan u dan ook graag van dienst voor vrijblijvende informatie en een eerste gesprek.